Menu

HALUATKO OLLA MUKANA TOTEUTTAMASSA MIELENSÄPAHOITTAJAN FESTIVAALIA?

Haluatko kurkistaa kulisseihin ja nähdä miten Mielensäpahoittajan festivaali rakentuu? Tule mukaan talkoilemaan ja toteuttamaan tapahtumaa Mielensäpahoittajan hengessä.

OSALLISTUMINEN TALKOOLAISEKSI

Festivaalilla on tarjota useita erilaisia tehtäviä tapahtuman rakennuksessa, purussa  ja asiakaspalvelutehtävissä itse festivaalin aikana.

Kukin talkoolaisvuoro kestää kahdeksan (8) tuntia, sisältäen perehdytyksen sekä ruoka-ja muut tauot.

Jokainen talkoolainen saa Mielensäpahoittajan festivaalin T-paidan sekä yhden tai kaksi pääsylippua tapahtumaan, riippuen työtuntien määrästä. Talkoopäivinä tarjoamme talkoolaisille lämpimän ruoan, kahvia ja mehua.

Festivaalin päätteeksi jokainen talkoolainen saa halutessaan todistuksen osallistumisestaan talkoolaisena festivaalin toteuttamiseen.

Täytä hakemuksesi täällä.

MIELENSÄPAHOITTAJAN FESTIVAALIN TALKOOTEHTÄVIÄ

ANNISKELU- JA RUOKARAVINTOLAT
* anniskelu-ja ruokatuotteiden myynti
* ravintola-alueiden yleisen siisteyden ylläpito
* myyntipisteiden täydennystä varastolta ja kylmäkontilta
* tiskipisteen hoitamista

Ravintola-alueiden talkoolaisilta ei vaadita aiempaa kokemusta ravintolatyöstä. Osa henkilökunnasta on aina ammattilaisia ja opastavat mielellään.

Hygienia- ja anniskelupassi eivät ole välttämättömiä, mutta niistä on toki hyötyä, samoin kuin keittiö- tai kassatyöskentelykokemuksesta. Muistathan mainita hakemuksessasi mikäli sinulla on kokemusta näistä tehtävistä.

 

JÄRJESTYKSENVALVONTA

Järjestyksenvalvojatalkoolaisena (K-18) toimit festivaalin järjestyksenvalvojien apuna asiakaspalvelutehtävissä festivaalikävijöitä eri tilanteissa auttaen.

Järjestyksenvalvojatalkoolaisiksi haemme niin järjestyksenvalvojakortillisia kuin -kortittomiakin henkilöitä. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. “Kaikki järjestyy”-asenne, leppoisa mielenlaatu ja halu olla festarikävijöiden avuksi riittävät.

Järjestyksenvalvojatalkoolaiseksi pääseminen edellyttää lupaprosessia viranomaisten kanssa. Festivaaliorganisaatio hoitaa tämän puolestasi.

 

LIPUNTARKASTUS

Lipuntarkastajana olet festivaalikävijän ensimmäinen kontakti ja mukana rakentamassa tunnelmaa, jolla festarikävijä aloittaa päivänsä. Tämä on erittäin tärkeä rooli. Lipuntarkastus tehdään helppokäyttöisillä elektronisilla lukijoilla, joiden käyttöön opastetaan paikan päällä.

Muita asiakaspalvelutehtäviä löytyy liikenteenohjauksessa, narikassa, pyöräparkissa ja infossa.

 

ALUEEN YLEISEN SIISTEYDEN JA VIIHTYVYYDEN YLLÄPITO

Festivaali järjestetään Aulangon luonnonkauniilla alueella. Haluamme jättää alueen jälkeemme yhtä viihtyisänä ja siistinä kun se oli ennen festivaalia. Koko festivaalialue on valtakuntasi ja siistimistalkoolaisena autat pitämään huolta alueen yleisestä viihtyvyydestä ja siisteydestä.

 

RAKENNUS JA PURKU

Nämä talkoolaiset kirjaimellisesti rakentavat ja purkavat festivaalin. Työ sisältää kantamista, siirtelyä, nostamista ja nikkarointia. Hyvä fyysinen peruskunto auttaa näiden tehtävien suoriutumisesta hymyssä suin. Työkalujen käsittelytaito on plussaa.

 

Talkoolaishaku on nyt auki.

Täytä hakulomake täältä.

Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja vastaamme jokaiselle.

Jokaiseen talkootehtävään annetaan erillinen opastus.

Jos sinulla on kysymyksiä tai palautetta koskien talkootoimintaa Mielensäpahoittajan festivaalissa, laitathan sähköpostia osoitteeseen tervehdys@mielensapahoittaja.fi.

 

SEURAT JA YHDISTYKSET

Haluaisiko seurasi tai yhdistyksesi osallistua Mielensäpahoittajan festivaaliin tekemiseen ja kerätä samalla rahaa toimintaanne varten?

Tarjoamme seuroille ja yhdistyksille erilaisia talkootehtäviä festivaalin rakennuksessa ja purussa sekä anniskelu- ja ruokaravintoloissa festivaalin aikana.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen yhdistyksen tai ryhmän talkootoimintaan, tavoitat meidät sähköpostitse osoitteessa tervehdys@mielensapahoittaja.fi.

Liity postituslistalle

Seuraa somessa