Menu

Festivaali-info

Mikä Mielensäpahoittajan festivaali?

Mielensäpahoittajan festivaali on Suomen ensimmäinen slow-festivaali. Se on tapahtuma, jossa unohdetaan aktiivinen somettaminen, välkkyvät screenit ja hektinen tahti.

Mielensäpahoittajan festivaalilla astutaan ulos raikkaaseen ulkoilmaan nauttimaan niistä huveista joihin ei tarvita kännykkää, tietokonetta tai wifi-yhteyttä.

Slow-festivaalilla ollaan yhdessä, nautitaan musiikista ja kesähommista, tanssitaan ladossa ja tunnelmoidaan perinteisten asioiden äärellä. Tapahtuman kulkua tahdittavat rauhoittava radion äänimerkki, tikka- ja onkikisat, pappamopoilu sekä koko festarin yhteinen kahvitauko.

Ohjelma on kunnollinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Lisää artisteista ja kesähommista voit lukea täältä.

Talkoolaiseksi

Talkoolaishaku Mielensäpahoittajan festivaalille on nyt auki. Tervetuloa mukaan tekemään kanssamme Suomen ensimmäistä slow-festivaalia Mielensäpahoittajan hengessä.. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkin löydät täältä.

Tapahtuman aikataulu

Tapahtuman tarkemman aikataulun löydät täältä.

 

Saapuminen tapahtumaan

Festivaali juhlitaan Aulangon luonnonsuojelualueen kainalossa. Alueen vähäiset parkkipaikat on varattu inva-autolla liikkuville.

Festivaalin arvoihin kuuluu kestävyys. Suosittelemme lämpimästi saapumista paikalle mahdollisuuksien mukaan joko julkisilla kulkuneuvoilla, pyörällä tai kävellen.

Suosittelemamme junayhteydet

Suosittelemamme paikallisliikenneyhteydet

Poistuminen tapahtumasta

Suosittelemamme paikallisliikenneyhteydet

Suosittelemamme junayhteydet

Hämeenlinnan seudun paikallisliikenteen aikataulut ja reitit paikallisesta reittioppaasta: www.reittiopas.hameenlinna.fi

Majoitus

Tapahtuma-alueen vieressä sijaitsee Hotelli Scandic Aulanko, jossa voit majoittua tapahtuma-aikana 24.-25.8.2019 erikoishintaan.

Ilmoita varauksen yhteydessä tapahtuman tunnus "Mielensäpahoittaja". HUOM! varaus tulee tehdä suoraan hotelliin. Varausta ei voi tehdä Scandic hotelsin verkkosivujen kautta.

Mielensäpahoittajan festivaalin aikaiset erikoishinnat sisältävät aamupalan, kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön:

1hh/yö 109eur
2hh/yö 129eur

Yhteystiedot varauksen tekoon
puhelin: 03-410 81633
Sähköposti: aulanko@scandichotels.com

Festivaalialue

Festivaalialue sijaitsee Aulangon luonnonsuojelualueen kupeessa Katajistolla. Alue on toiminut olympiakylänä vuonna 1952, jolloin Hämeenlinna toimi Helsingin ohella toisena kisakaupunkina.

Festivaali alueen kartta

Järjestäjä

Mielensäpahoittajan festivaalin järjestää New Work Agency Oy

Liity postituslistalle

Seuraa somessa